fu'a

Fa'aoga uiga o le fa'apipi'i electrophoretic

Uiga fa'aoga o le fa'apipi'i electrophoretic (1)
Uiga fa'aoga o le fa'apipi'i electrophoretic (2)

O le tulaʻi mai o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le electrophoretic o se faiga faʻapipiʻi eletise, lea e tuʻuina atu ai le maualuga ma le maualuga o manaʻoga mo le lelei o mea tau taavale.O le maualuga o le saogalemu, maualuga le puipuiga o le siosiomaga ma uiga eseese o taavale e fuafua ai le faateleina o manaoga mo le tekonolosi puipuiga o luga o mea faʻapipiʻi.O lea la, o le a le uiga o le faʻaaogaina o le electrophoretic coating?

O le coating electrophoretic e iai uiga nei:
(1) O le faʻaogaina o le faʻagasologa e faigofie ona faʻaogaina ma faʻaogaina, e le gata ina faʻaitiitia ai le malosi o tagata faigaluega ae faʻaleleia atili ai le gaosiga o galuega.Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi taʻavale, o tekinolosi ma meafaigaluega o le faʻapipiʻiina o taavale, aemaise lava le faʻaogaina o taavale, ua vave ona faʻaaogaina i lo tatou atunuu.
I le taimi nei, o le maualuga o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i loʻu atunuu ua matua faʻaleleia.I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le puipuiga o le siʻosiʻomaga e pei o le faʻaogaina o vai ma le paʻu paʻu, o loʻu atunuʻu o loʻo faʻapipiʻiina tekonolosi tulaga o le a masani ona oʻo i le maualuga o le lalolagi.E tusa ai ma faʻamatalaga mai se kamupani gaosi taʻavale, o le lelei o le taʻavale muamua ua faʻateleina i le 450% ina ua maeʻa le suiga muamua o le paʻu i le electrophoretic coating.
(2) Ona o le eletise eletise (JN YN), o le electrophoretic coating o loʻo i ai se foliga faigata, o lea e fetaui lelei mo mea faigaluega ma foliga faigata, pito, tulimanu, ma pu, e pei o vaega uelo, ma isi, e mafai ona fetuunai le malosi ma pulea le mafiafia ata tifaga i se tulaga patino.
Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o vaʻa o uaea uʻamea o loʻo tuʻuina, o totonu ma fafo o le pusa e mafai ona maua ai se ata vali vali tutusa, ma o le tetee atu i le pala ma le faʻafefeteina e faʻaleleia atili.
(3) O vaega o le polymer ua molia o loʻo tuʻuina atu i lalo o le gaioiga o se eletise eletise, o le mea lea e lelei tele le faʻafefe o le vai o le ata tifaga electrophoretic, ma o le pipii o le ata vali e malosi atu nai lo isi metotia.
(4) O le vai vali o loʻo faʻaaogaina i le electrophoretic coating e maualalo le faʻaogaina ma le maualalo o le viscosity, ma o le gaioiga o loʻo pipii i le mea faigaluega faʻapipiʻiina, e mafua ai ona faʻaitiitia le paʻu o le vali.E mafai ona fa'aoga lelei le vali.Aemaise lava pe a uma ona faʻaaogaina tekinolosi ultrafiltration i le electrophoresis, o le tului o le vali e sili atu i le 95%.
(5) O le vai DI o loʻo faʻaaogaina e pei o se solvent i le vali electrophoretic (meatotino: manino, lanu le lanu), lea e faʻasaoina ai le tele o solvents organic, ma e leai se lamatiaga o le solvent poisoning ma le mu, lea e faʻaumatia ai le puao vali ma faʻaleleia le galue. tulaga o tagata faigaluega.ma le faaleagaina o le siosiomaga.
(6) Faʻaleleia le mafolafola o le ata vali, faʻaitiitia le taimi faʻalelei ma faʻaitiitia le tau.

Ona o le lelei o loʻo i luga o le electrophoretic coating, o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei, e pei o taʻavale, taʻavale, meafale, mea eletise, vaega eletise ma isi.

E le gata i lea, o le foliga mai o le lanu cathodic electrophoretic vali e talafeagai mo le ufiufi o metals eseese ma alloys, e pei o le kopa, siliva, auro, apa, zinc alloy (Zn), stainless steel, ma isi. mea teuteu, moli, ma isi mea ua faʻaaogaina lautele.O nisi o togafitiga i luga o le electrophoresis uliuli o le faʻaumatiaina lea o le faʻapipiʻiina o le ata faʻapipiʻi ma le pito i luga o le vaega faʻapipiʻiina, ma faʻamamaina elemene e aʻafia ai nei sootaga e lua.


Taimi meli: Iul-08-2022